Hee, hoe 
gaat het eigenlijk 
met jou?

> online of live
1-op-1 coaching

> Zorg voor jezelf-training
in een groep

Voor jongeren
die opgroeien
met zorg(en)

“Door ‘En nu jij!’ weet ik wat belangrijk voor mij is.

Ik kan beter mijn grenzen aangeven en ik spreek weer vaker met mijn vrienden af.”

Viroen Soebedar

Herken je dit? 

Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat je zorgt dat je vader zijn medicijnen inneemt, je jouw broertje ’s morgens naar de dagbesteding brengt, of elke dag moet koken omdat het je moeder niet lukt. Maar zo vanzelfsprekend is het niet.

Waarschijnlijk loop je door het zorgen zelf rond met zorgen. Daardoor kun je je misschien wat minder goed concentreren op bijvoorbeeld je huiswerk. En heb je minder tot geen tijd om leuke dingen met je vrienden te doen of gewoon een dagje te chillen in het park.


Het programma

Dat je dag en nacht klaar staat voor een familielid met een ziekte, beperking of verslaving, mag gezien worden. Jij mag gezien worden. Het is tijd dat je – naast de zorg voor de ander – ook goed zorgt voor jezelf. En nu jij! 

En nu jij! is er voor jou. Om jou te helpen en te ondersteunen. Met praktisch advies, maar we hebben vooral oog en oor voor hoe het met jou gaat.

Wil je persoonlijk contact of liever met een groep? Beide kan! Kies een van onderstaande programma’s.

En nu jij!

Online- en/of live coaching

Vind je het prettig om 1-op-1 contact te hebben met een coach? Je spreekt dan regelmatig af met je coach op een plek die jij kiest. Maar online contact of via de telefoon of whatsapp kan ook. Net wat jij wil en wat voor jou het handigste is. We vinden het belangrijk dat we je zo goed mogelijk ondersteunen.

Zorg voor jezelf-training

Lijkt het je wat om anderen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten. Geef ja dan op voor de Zorg voor jezelf-training. We komen 5x bij elkaar in een groep. Je kunt onderling ervaringen, tips en tricks uitwisselen. En ondertussen werk je samen aan jezelf. Doel is dat je daarna de situatie thuis beter kunt handelen.